This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Aku Takut taw PeNakut..!!


Assalamualaikum

"Hari Rabu"



Pagi rabu yang sejuk..

Kesah malam semalam,
Malam yg paling menakut kan aku,time 2 aku tgah on 9 tenet. jam menunjukan pukul 2. 30 am, Tak lama lepas tu tertibe hujan, dalam hujan yang renyai2 2, angin bertiup kuat...!! Sampai bumbung umah berbunyi kuat mcm nk ter cabut..tetibe aje tenet jdi slow, Nk sent msg n comnt pun lembap.tapi aku x pikir ape2, aku buat macam biase aje,Sbb kekadang die memang mcm tuhh.. al maklum la kan hujan..Aku sambung balik men tenet, Dalam aku syok2 melayan mmber2 n aweks2 dalam facebook 2 tetibe aje bunyi guruh yg kuat Dan aku terkejjuut..!! sampai telinga aku rase mcm orang pekak, xdgr ape2 pn..(tpi selalu nyer mmg aku kurang dgr pn lagi2 mak aku panggil)..hehhe. dalam keadaan x semene2 line Tenet terus xde..aku cbe sambung kan balik tpi x bole..hehe..Tetibe aje aku ade perasaan takut n menakut kan..!! selalu nyer x takut sangat..kot-kot la..huhu..tpi sebab aku ni suke berpikir Bnde yg bkn2..sampai aku x leh tido sampai kul 3 lebey..hehhe


Aku Takut Bila Hujan Sebab Takut Blackout..hehehe




6 ulasan:

MOFASAD said...

zzzzzzz

*شهرول نيزام* said...

eleh bole la tmpat ko x hujan..
kat sungai besar lebat beb..
sampai banjir taw..
huhu

bibie_boodyn said...

aku pon takot..takot nk g berak kat asrama bile rase nak terberak after 12am...bayang kan...merah2 muke aku tahan....

*شهرول نيزام* said...

perh..
niat terbantot..
bole kne buasir beb..
haha..
penakut gak ko..!!

ZooL Hilmi said...

ha3...kelakar lah kau cha... penakut jugak kau ye...

*شهرول نيزام* said...

huhu..
x takut la..
cme hati aq ni krang berani aje..
huhu

Post a Comment